Ultimul ghid pentru relații cupluri

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti absolut verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

image

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specialitate magazine dati o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, fara risc este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar esential sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o semnificativa suma de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te Faceți clic aici pentru a afla mai multe transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.