So You have Bought Filme porno ... Now What?

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

image

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. http://mariofyxq497.yousher.com/care-este-piata-actuala-a-locurilor-de-munca-pentru-profesionistii-in-relatii-cupluri Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine oferiti o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este de fapt esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care necesita o substantiala cantitate de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.