De ce ne place filmul porno (Și ar trebui, prea!)

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti absolut verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

image

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web si, de asemenea, specialitate magazine dati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si trimitere, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este de fapt important sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM https://postheaven.net/cethinlhnf/bdsm-idei-pentru-cupluriintentionati-sa-a este unica metoda care solicita o masiva suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia sa fie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm on your own - indiferent de daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.