Ce naiba sunt relațiile cupluri?

Metode pentru condimentarea vietii intime

Indiferent daca probleme este mare sau mic, exista o multime de puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. Sexuala bunastare merge mana in mana cu general psihologic, fizic, si, de asemenea, emotional sanatate si wellness. Comunicarea cu insotitorul, pastrarea un sanatos mod de viata, folosindu-va insusi din cateva din numeroasele superbe auto-ajutorare materiale de pe piata, precum si pur si simplu sa te bucuri te poate te ajuta sa faci vreme plimbari accidentate

Apreciere o satisfactie viata sexuala

Sex. Cuvinte poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, placere, si, de asemenea, inflamatie pana la dor, anxietate, si, de asemenea, dezamagire - raspunsurile sunt la fel de variate ca si experientele sexuale. Ce este mai mult, multi oameni vor experienta toate aceste emotii si, de asemenea, multe altele unui sex speranta de viata mai multe decenii.

Dar ce este sexul, cu adevarat?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu un suplimentar hormonal determinat de fizic functie dezvoltat pentru a continuati tipurile. Natural, acel subtire vedere subestimeaza complexitatea omului legat de sex feedback. Impreuna cu fortele biochimice presiuni la locul de munca, experientele tale si, de asemenea, asteptari ajutor modeleaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta sexuala, ideile referitoare ceea ce cuprinde o placuta sexuala conexiune, si, de asemenea, parteneriat cu partenerul sunt esentiala luati in considerare capacitatea dvs. de a dezvolta si mentine o implinire viata sexuala.

Vorbind cu companion

Numeroase perechi descoperiti este dificil sa discutati sex si sub cel mai bun dintre circumstante. Cand legat de sex probleme se intampla, senzatii de durere, rusine, simt de vinovatie, si resentiment poate opri discutie complet. Pentru ca bun interactiune este o cheie a sanatos si echilibrat conexiune, stabilirea un dialog este pasul primar nu doar la mult mai buna sex viata, totusi la fel la o legatura mai detaliata psihologica. Chiar aici sunt cateva indicatii pentru abordarea acestui sensibil subiect.

image

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista 2 tipuri de sexuale discutii: cele pe care le aveti in camera si pe care le ai in alte locuri. Este fara cusur adecvat sa spui companion ceea ce simte cu adevarat bine in mijlocul relatii sexuale, Verificați aici dar este ideal sa astepti pana cand ramaneti in mult mai mult neutru pregatirea pentru treceti mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit libido sau climax probleme.

Evitati criticati. Canapea recomandari in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar ma bucur cand ma atingi de par usor in acest mod, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Abordare legata de sex problema ca o problema care trebuie adresata cu fiecare altul mai degraba decat un exercitiu in desemnare vina.

Confide in pe companionul tau referitor la modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va noaptea sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala complet, vorbeste insotitor referitor la aceste lucruri. Este mai bine ca el recunoaste ceea ce cu adevarat se intampla in loc de analizeaza aceste modificari fizice ca lipsa de interes. In plus, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie doar din gandul de sex, arata-ti insotitor exact cum sa stimuleaza pe tine spre deosebire de ingaduie-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii sincer. s-ar putea gandesti ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un punct culminant, totusi in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice sexual problema, dificultate grad creste o data problema este ascunsa sub ani de minciuni, durere, si, de asemenea, animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului metode

Tratarea cu legat de sex probleme este mai simplu acum decat vreodata. Revolutionare medicamente precum si specialist sex terapeuti exista daca aveti nevoie. Dar puteti puteti aveti capacitatea de a faceti fata minor sexual probleme facand cateva modificari in dragoste stil. Aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca in casa.

Educa pe cont propriu. intr-un mod doreasca sa atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mult mai buna senzatie de cat de mult presiune, de la bland catre companie, trebuie folositi.

Incercati diverse destinatii de plasare. Dezvoltare un arsenal de diverse sexuale pozitii nu doar adauga interes pentru relatii sexuale, inca poate suplimentar asistenta depaseste probleme. De exemplu, imbunatatit stimulare la punctul G care se intampla cand o barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga punctul culminant.

Noteaza visele tale. Acest exercitiu va poate ajuta va verificati fezabil sarcini pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a trezit si dupa aceea iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special util pentru persoane cu redus dorinta.