5 lucruri pe care toată lumea le greșește despre relațiile cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut verificati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

image

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala precum si. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si specialitate magazine furnizati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, o siguranta este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care solicita o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de https://blogfreely.net/ternenxghp/bdsm-idei-pentru-perechidoriti-sa-incercati-ceva-nou-in-camera-respecta-ana ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax on your own - indiferent de daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.