17 semne pe care le lucrezi cu sexul

BDSM: sfaturi pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre http://hectorzsjp095.cavandoragh.org/10-notiuni-fundamentale-despre-filmul-porno-in-school unul dintre cele mai important BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in special in piele si. Evident, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM furnizeaza sansa de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, net si, de asemenea, specializate magazine oferiti o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si, de asemenea, alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta si trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care solicita o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.