11 moduri de a vă sabota complet sexul

Cele mai populare filme senzuale din toate timpurile

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinematograf - minute folosit pentru a solicita, titilati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun interpretare a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, examineaza externe limite ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un scris de haine cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat gasit in un public viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un evidentiat cuvant sau fraza sugerand necunoscut, de asemenea neplanificat definitie. La fel de cu siguranta, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau imita afectiune sub ideal, delicios iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai bun erotic filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte de mancare si rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar document sexual precum si romantic vise, le le dezvaluie. Cantitatea de spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt primul preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, Faceți clic pentru mai multe foarte subiectiva. Prin urmare, aceasta lista de verificare aduna cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o datorie care indeplinit sau schimbat piata tinta asteptari, sau pur si simplu prins momente de farmec, interes sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta listare doar prin central motiv - si anume, ca individ dorinta ramane redus, ignorat sau depasit de politic obligatie, daca nu suplimentar psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar pleca in legat de sex rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea posibil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente si, de asemenea film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, loturi de nume copicats si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, copulat uimitor, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise nu creat de actual Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personalitate companie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, constand din original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele unic si gandite in foarte propriu mod. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern standarde, dar sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si regizat acest fenomenal film referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si, de asemenea mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila referitoare la trecut si, de asemenea, existent, sex si dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat si producerea momente crucial pentru viata lor psihologica.