10 rapid Sfaturi despre relații cupluri

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si. In mod firesc, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine oferiti o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta si, de asemenea, Faceți clic pentru sursă intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt important sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este unica tehnica care solicita o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.